Diamantno rezanje in vrtanje betona

Časi ropotajočih in prašečih se pnevmatskih kladiv so mimo. Smo specialisti pri delu s sodobnimi diamantnimi vrtalnimi in rezalnimi orodji. Z njimi tiho in brez tresljajev režemo in vrtamo skozi najtrši železobeton in druge kamnine.

Nudimo vam popolno storitev, ki jo potrebujete. Od jedrovanja (strukturnega vrtanja), žaganja betona in rezanja fug, preko specialnega rušenja, do odvoza in odstranitve dobite pri nas vse iz ene roke.

Precizno, točno, zanesljivo in cenovno ugodno režemo odprtine za vrata ali okna v železobeton vsakršne debeline in vrtamo odprtine premera od 10 mm do 1 metra v sleherni želeni globini - do milimetra natančno in pod vsakim kotom - okolju prijazno, brez hrupa, prahu in tresljajev. Uporabite nas za izvedbo inštalacijskih odprtin na področju električnih, sanitarnih, ogrevalnih in prezračevalnih inštalacij, za izdelavo naknadnih odprtin za vrata, okna in jaške, dilatacijskih in ločilnih fug, za krajšanje stebrov in opornikov, za testna jedra za preskušanje in presojo kakovosti betona